12 dl. hvetemel
5 dl vann
50 g. gjær
2 ts. sukker
1 ts. salt
Heves under plast i omtrent 45 minutter. Rulles ut til fem baguetter og legges på bakepapir. Etterheves i ca. 20 minutter. Stekes midt i ovnen på 250 grader i 12-15 minutter (alt etter ovnen). Tas ut av ovnen etter 8 minutter og pensles fort med vann. Stekes så de siste minuttene.
Avkjøles på rist. Kan gjerne fryses og varmes rett før servering.
Nydelig til supper eller bare til kveldskos med pålegg på ♥
Hei!
SvarSlettDenne oppskriften skal jeg prøve!
Gled deg over min lille oppmeksomhet til deg inne hos meg :)
http://hjemigjen.blogspot.com/
I går laget jeg rundstykker av deigen - satt de ganske tett på bakebrettet da de skulle etterheve så de gikk i hverandre og penslet dem med egg og hadde på valmuefrø. De ble supergode. Vi spiste masse til kvelds :-)
SvarSlettSøta!!
SvarSlettVarm klem♥
Hjemmelagde baguetter er kjempe godt!
SvarSlettSåå mye fint du strikker :O)